Tip: Blauw logo krijgt passende naam!

Blauw logo krijgt passende naam!

Gepubliceerd op: 20 mei 2014 2 min lezen Adis Nazareet

Al sinds enkele maanden hadden we het plan om het logo van AdisNazareet.nl tot leven te roepen. Het idee is ontstaan omdat we het leuk vinden om online een zo groot mogelijke groep mensen te betrekken bij beslissingen die genomen moeten worden en omdat we regelmatig de kennis en adviezen van onze Facebook fans kunnen gebruiken. Het is de bedoeling dat ons logo het gezicht van AdisNazareet.nl op Facebook wordt en dus communiceert met onze ‘fans’.

Verkiezing voor de naam van het logo

Op 6 mei jongstleden hebben we onder onze Facebook fans de vraag gesteld hoe we het logo konden gaan noemen. Uit de 20 namen die zijn genoemd is uiteindelijk het meest gestemd op de naam Tores.

Deze naam is afgeleid van het woord Top- resultaten, iets dat wij uiteraard altijd nastreven. We vinden het een vlotte naam die enkelen onder ons waarschijnlijk ook doet denken aan de spits van het Spaanse nationale voetbalteam. Logischerwijs scoort ook die Torres regelmatig. Terwijl ik aan het afdwalen ben, zal ik u uitleggen waarom we het als groot voordeel zien dat jullie met ons meedenken.

Hogere online betrokkenheid

Facebook vinden we een geschikt kanaal om Facebook fans te betrekken bij AdisNazareet.nl omdat we snel antwoorden kunnen vergaren. Als we bijvoorbeeld twijfelen hoe we een bepaalde campagne op gaan zetten dan kan het goed zijn dat we er met zijn twee’en op het kantoor niet uitkomen. In dat geval vragen we het de fans en kiezen we gewoon de manier waarop de meerderheid denkt dat het het beste zal werken. Momenteel hebben we 130 Facebook fans en 130 mensen weten nou eenmaal meer dan twee. We zouden het echter fijn vinden als het aantal fans zich nog verder uitbreidt.

Tores uitdagen in ruil voor hulp

In ruil voor jullie hulp zorgen we ervoor dat onze Facebookpagina wordt voorzien van leuke acties, zodat het de moeite waard is om ons te blijven volgen! Een aantal voorbeelden van leuke Facebook acties de komende tijd zijn:

FB challenges

Hierbij kunt u Tores uitdagen om iets te doen waarvan u denkt dat leuk is. Lijkt het u leuk om Tores uit een vliegtuig te laten springen? Tores een rondje om Hoogeveen te laten rennen? Tores te laten zwemmen in een vijver? Het is allemaal mogelijk. Tores ziet iedere challenge als een mooie uitdaging en uiteraard zal het bewijs geleverd worden in een video, die weer gepost zal worden op de Facebook pagina.

AN Office hero award

Kent u iemand in het Hoogeveense bedrijfsleven die het echt verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het ons weten en we zullen Tores op pad sturen om diegene te verrassen op het werk.

Guinness Book of Records

We gaan in de nabije toekomst pogen een wereld record te verbreken. Welk record houden we nu nog even voor ons, maar we kunnen alvast vermelden dat we er 43.000 wc rollen voor nodig hebben. Guinness heeft het inmiddels goedgekeurd en meer informatie zal snel volgen.

Creative fan wall

Sinds deze week hebben we ons kantoor voorzien van een creative fan wall. Facebook fans die ons enorm hebben geholpen krijgen een plekje aan de creative fan wall. Momenteel hangt alleen de foto van Tim Tigelaar er. De bedenker van de naam Tores.

Ben je enthousiast geworden? Like dan onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de avonturen van Tores!