Tip: Dagboek van Dennis: rechthoekig doosje die de Social Media vertegenwoordigt

Dagboek van Dennis: rechthoekig doosje die de Social Media vertegenwoordigt

Gepubliceerd op: 18 juni 2013 0 min lezen Adis Nazareet

Het leven zit niet altijd mee, maar een tegenvaller kan soms ook een positieve wending in het leven brengen. Lees hier het motiverende verhaal van Dennis Zuidema dat onlangs gepost werd op Facebook… Dennis, het komt wel goed!

Lief dagboek,

Vandaag heeft een droevige gebeurtenis mijn leven op positieve wijze veranderd. Mijn telefoon is uitgevallen en ik krijg hem niet meer aan. Eerst was ik in paniek en verdrietig, maar nadat ik een uur snotterend heb rond gelopen kreeg ik een ‘wake-up call’.

De wereld heeft meer kleur gekregen, ik hoor geluiden die ik lang niet heb gehoord, ze waren er altijd maar de focus van de mens is tegenwoordig gericht op het rechthoekige doosje die de Social Media vertegenwoordigt.

Vreugde vervult mijn hart als ik naar de vogels kijk, fluitend in de bomen. De mensen die glimlachend over straat lopen hebben hoogstwaarschijnlijk ook geen telefoon. Ik ben niet alleen op deze wereld.

Waar zijn de tijden gebleven dat we postduiven op pad stuurden om elkaar te bereiken?

Voor de mensen die dit lezen heb ik een vraag:
Wie kan een iPhone 4 repareren? Ik word gek.

Profeet Dennis.