Tip: De Team Adis trainingshirts

De Team Adis trainingshirts

Gepubliceerd op: 26 november 2014 1 min lezen Adis Nazareet

De Team Adis training outfits zijn binnen. Afgelopen zaterdag zijn de shirts uitgedeeld aan de teams van HZVV 3, HZVV 4 en SV Pesse dames 1. We zijn zeer blij met het resultaat, want mede dankzij ons strakke, nieuwe logo, heeft het shirt een professionele uitstraling.

Uiteraard zullen we de drie genoemde teams met bovengemiddelde belangstelling volgen. Is jouw sportteam nog opzoek naar een dergelijk trainingshirt? Laat het ons even weten door het contactformulier op de website in te vullen! Op dit moment breken er voor alle drie de teams een belangrijke periode aan. HZVV 4 en Pesse Vrouwen 1 strijden tegen degradatie, terwijl HZVV 3 meedoet om het kampioenschap.

Momenteel bevindt HZVV 3 zich op een derde positie in de reserve 2e klasse. Vorig jaar wist de ploeg van trainer Esteban Dominguez net niet te promoveren naar de reserve eerste klasse door in de nacompetitie te verliezen van ONS Sneek. Momenteel is HZVV 3 terug te vinden op een derde positie, met slechts 3 punten achterstand op de nummer één Olympia’ 28.

HZVV 4 heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan door de stadsderby tegen De Weide 4 te winnen. Toch bevindt de ploeg zich met een één na laatste plaats  nog in een lastig pakket. Hopelijk heeft de ploeg van Jos Tigelaar, na de winst op De Weide, de weg omhoog weer gevonden.

Evenals HZVV 4 strijd ook SV Pesse Vrouwen 1, met een één na laatste positie, tegen degradatie. Aanstaande zaterdag trappen de dames om 14:30 uur af in Pesse tegen ASV Dronten.