Tip: Hoera! Een nieuwe website!

Hoera! Een nieuwe website!

Gepubliceerd op: 28 februari 2018 2 min lezen Adis Nazareet

Eindelijk is het zo ver! Na enkele weken hard werk hebben we onze website in een geheel nieuw, fris en modern jasje gestoken! En daar zijn we trots op! Wil je weten hoe de nieuwe website tot stand is gekomen? En wat er zoal nieuw aan is? Lees dan gauw verder.

2010

Team Adis bestaat inmiddels bijna 8 jaar. Adis Nazareet werkte vanuit zijn zolderkamer voor een aantal Hoogeveense klanten. Destijds werden er naast Google Ads ook andere diensten vervuld. Denk aan e- mailmarketing en social media. De eerste website, onder de naam adisnazareet.nl, werd gelanceerd in maart 2010.

2014

Nu lijkt 8 jaar misschien niet zo lang, maar in deze periode is er erg veel gebeurd. Ongeveer vier jaar na de lancering van de eerste website was er sprake van teamvorming. Matthijs ronde zijn studie dit jaar af en hij ging samen met Adis verder. De naam Adis Nazareet SEA services veranderde naar Team Adis en het logo werd vernieuwd. Uiteraard betekende de nieuwe situatie en- huisstijl ook een nieuwe website.

2018

Vandaag, bijna 8 jaar na de lancering van de eerste website is het tijd voor een derde upgrade. En een flinke. Inmiddels is Melvin vast aan het team toegevoegd, loopt Sander van Dijk hier stage en gaat Emiel Streutker geregeld voor ons op pad om zijn ervaringen over de kracht van Google Ads met andere ondernemers te delen. Voeg daar de vele partners aan toe waar wij dagelijks mee werken en we mogen wel concluderen dat er in 8 jaar een prachtig regionaal bolwerk is ontstaan. Een regionaal bolwerk met veelal jonge ondernemers die zich samen inzetten in de dynamische online wereld.

Wat is er nieuw?

Een nieuwe website in een geheel nieuw jasje. We hebben er hard aan gewerkt om de Google Ads diensten, die we leveren optimaal uit te stralen. Door de groene, gele en rode bal aan het logo toe te voegen, denken we dit te realiseren.

Deze Google kleuren komen op diverse manieren terug op de website. Ook onze nieuwe mascotte, ‘Google Bot’, bestaat uit de bekende kleuren. Google Bot geeft de techniek achter Google Ads letterlijk en figuurlijk een gezicht. Google Bot streeft ernaar om de complexe techniek achter Google Ads in eenvoudige taal over te brengen aan onze doelgroep.

Wij bedanken..

Wij willen graag iedereen bedanken die zijn deel heeft bijgedragen gedurende de realisatie van ons nieuwe visitekaartje. Van het meedenken vanuit ons netwerk in de beginfase tot de websitebouwers van DirectICT en fotograaf Frans Post.

Wij kunnen weer een enkele jaren vooruit. Wellicht houden we de traditie in leven om iedere vier jaar onze website te vernieuwen.

In dat geval, tot in:

2020