Tip: In- en ontspanning in Oostenrijkse Alpen

In- en ontspanning in Oostenrijkse Alpen

Gepubliceerd op: 23 september 2014 1 min lezen Adis Nazareet

De volgers van onze Facebook pagina hebben in alle waarschijnlijkheid wel meegekregen dat we onszelf hebben beloond met een werkvakantie naar Oostenrijk. Van zondag 14 tot en met vrijdag 19 september hebben we heerlijk vertoefd in Flachau, op een half uur rijden van Salzburg. Het experiment om een week te werken vanuit een geheel andere omgeving hebben we allebei als enorm prettig ervaren. In de ochtenden en avonden planden we leuke activiteiten in het prachtige Alpenlandschap en overdag werkten we vanuit onze Oostenrijkse chalet aan onze dagelijkse werkzaamheden.

Inspanning

Naast de dagelijkse werkzaamheden voor onze klanten, die uiteraard gewoon doorgingen, hadden we de tijd om verder te werken aan onze toekomstplannen. We willen TeamAdis.nl gaan uitbreiden en hierover hebben we flink gebrainstormd. Tijdens de werkvakantie in Oostenrijk hebben we flinke stappen gezet.

Nieuwe website & logo

Allereerst willen we graag onze Facebook fans bedanken voor de bijdrage die ze geleverd hebben ten aanzien van de keuze voor ons nieuwe logo. Onze vraag op Facebook heeft er zelfs toe geleid dat een illustrator uit de regio een geheel nieuw logo voor ons heeft ontworpen, dat overeenkomt met het vorige logo maar een stuk professioneler oogt! We zijn erg dankbaar en content met dit initiatief van de jonge ondernemer die tevens klei kunstenaar blijkt te zijn! Jaja, kleien is leuk! Later meer hierover! Ons streven is om begin oktober onze nieuwe website te lanceren. We hebben een schitterend WordPress theme gevonden en zijn erg druk geweest om stappen te zetten. Onder het mom ‘less is more’ willen we een overzichtelijke en persoonlijke website creëren waarbij het voor een ieder duidelijk is waar we ons mee bezig houden en wat we voor bedrijven kunnen betekenen.

Toekomstvisie- documentatie

Naast de werkzaamheden rondom de nieuwe website hebben we deze week veelvuldig gebrainstormd over welke richting we precies op willen in de toekomst. Onze ideeën hebben we gedocumenteerd in een schriftelijk toekomstplan die binnenkort vanaf de nieuwe website te downloaden is.

Ontspanning

Uiteraard hebben we van de mogelijkheid gebruik gemaakt om ook te ontspannen in de prachtige omgeving. We hebben onder andere een wandeltocht door de klif gemaakt, gerodeld, een ijsgrot bezocht, en deelgenomen aan een Salzburger feestavond. Gelukkig hebben we de foto’s nog!