Tip: Online Boodschappen Doen In Hoogeveen

Online Boodschappen Doen In Hoogeveen

Gepubliceerd op: 12 april 2017 2 min lezen Adis Nazareet

Het is inmiddels bijna zover, paasweekend! Kijk jij ook zo uit naar de gezelligheid met je naasten en niet te vergeten de heerlijke paasbrunch/lunch? Maar wacht…je moet nog wel boodschappen doen. Een tijdrovend klusje in de al zo korte werkweek voor de meesten van ons. Hoe gaat dit in je agenda passen naast alle andere activiteiten? Je wilt immers niet last- minute nog naar de winkel. Stel je voor, straks zijn alle croissantjes op vrijdag al uitverkocht. Natuurlijk kun je ruim van te voren inslaan, maar tegenwoordig kun je ook gewoon heel makkelijk al je boodschappen online doen!

Online Boodschappen bij de Jumbo, Albert Heijn of Coop

Er zijn inmiddels al vele aanbieders van supermarkten waar jij je boodschappen online kunt bestellen. Zo hebben we hier in Hoogeveen bijvoorbeeld de Jumbo, Albert Heijn & Coop. Deze landelijke ketens beschikken naast een online webwinkel ook over een app. Jij kunt dus waar je ook bent je boodschappenlijstje met een paar klikken samenstellen!

Je online boodschappenlijst samenstellen

Het makkelijke aan online boodschappen doen is dat je alle boodschappen in één overzicht hebt. Deze kun je o.a. filteren op categorie, merk en prijs. En dat allemaal vanuit je luie stoel! Lekker op zondag je boodschappenmandje vullen en deze op een door jou gekozen tijdstip ophalen of laten bezorgen. Daarnaast kun je tot die tijd jouw lijstje bewerken, voor het geval je spontaan nog wat te binnen schiet.

Je boodschappen voor de laagste prijs thuis met de Picnic App!

Naast de bekende supermarktketens is er ook een nieuw concept die aan de weg timmert onder de naam Picnic. Dit keten beschikt niet over fysieke winkels, waardoor de kosten van de boodschappen een stuk lager liggen. Men rijdt rond in elektrische auto’s waarin ze gratis al jouw boodschappen thuis bezorgen. Tot nu toe is het keten alleen actief in de grote steden, echter verwachten wij vanwege het grote succes dat het niet lang meer gaat duren totdat men landelijk en dus ook in Hoogeveen gaat opereren.

De groei van Google Shopping

Er zijn dus steeds meer winkelketens die online hun kans proberen te grijpen. Voor hen zijn er ook eindeloze mogelijkheden om te concurreren met conculega’s. Een van die mogelijkheden is het gebruik maken van Google Ads en dan met name Google Shopping lijkt een interessant gegeven in deze branche. Je producten online weergeven inclusief foto en prijs!

Benieuwd of Google Shopping interessant is voor uw onderneming? Of heeft u een vraag over Google Shopping en/of Google Ads? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!