Tip: Samenwerkingsfeest Team AdisNazareet.nl

Samenwerkingsfeest Team AdisNazareet.nl

Gepubliceerd op: 16 juni 2014 1 min lezen Adis Nazareet

Nadat we vorige week hebben aangekondigd dat Adis en ik (Mattijs) in de toekomst als partners (op zakelijk gebied dan..) verder gaan, hebben we dit heugelijke feit afgelopen vrijdag met vrienden gevierd. Het plannen van een feest op een wedstrijddag van het Nederlands elftal brengt bepaalde risico’s met zich mee omdat een eventueel verlies van oranje een bittere nasmaak zou kunnen veroorzaken. Daarentegen zou een winstpartij het feest kunnen voorzien van een spektakulair impuls. Het risico bleek de moeite waard, want na de 1-5 winst was de sfeer gestegen tot ongekende hoogte.

Vooraf hebben Adis en ik mijn dakterras versierd met onze Team AdisNazareet.nl uitingen, waaronder de nieuwe Team AdisNazareet.nl beachflags, in combinatie met veel oranje! Door binnen twee televisies te plaatsen en buiten één kon iedereen de wedstrijd goed bekijken. Een door Adis gemaakte slideshow toonde foto’s en filmpjes die gedurende mijn stage periode zijn gemaakt.

Toen het gezelschap compleet was verraste Adis me met een ingepakt cadeau. Adis vertelde de groep dat veel mensen dachten dat ik als stagiair werd gebruikt voor taken als, koffie halen en Tores- kunstwerken kleien. Adis vertelde vervolgens dat dit absoluut niet het geval was en middels zijn cadeau zou hij aantonen dat ik meer in mijn mars had. Een fantastisch textieldoek kwam tevoorschijn waarop een afbeelding te zien was waar ik aan het stofzuigen ben. Een flauwe grap die ik uiteraard wel waardeer. Het textieldoek hangt al enkele dagen trots in mijn huiskamer.

Zoals verteld zorgde de 5-1 overwinning in het verloop van de avond voor een super stemming op het zonovergoten dakterras. Het was een ontzettend gezellige avond en wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. In het bijzonder wil ik Adis nogmaals bedanken voor dit leuke feest en uiteraard je prachtige cadeau!