Tip: Sportieve maanden bij Team Adis

Sportieve maanden bij Team Adis

Gepubliceerd op: 23 juni 2015 2 min lezen Adis Nazareet

Je hebt ze wellicht voorbij zien komen op één van de regionale toernooien die afgelopen weken hebben plaats gevonden. Het schitterende Team Adis tenue. Bij Team Adis houden we erg van sport. Enerzijds vanwege het teamgevoel, anderzijds de drang om te presteren en het maximale uit een team te halen. We zien veel overeenkomsten met Team Adis in het bedrijfsleven waarin ook elkaars kwaliteiten gebruikt worden om maximale resultaten te behalen.

Een afvaardiging van Team Adis is de afgelopen maanden aanwezig geweest op de volgende toernooien.

  • Beachtennis Toernooi Bonaire
  • De Hoogeveense Bedrijvencup bij HZVV
  • Het beachvoetbal toernooi bij Maxx sports & events
  • Het Noordelijk voetvolley toernooi bij HZVV
  • Het bouwspecialist XXL toernooi bij sv Pesse

In onderstaand verslag is te lezen hoe de Team Adis teams het er van af brachten.

Jochem van de weg heeft begin juni samen met een vriend deelgenomen aan een Beachtennis toernooi op het Caribische eiland Bonaire. Naast een uitstekende fotograaf en degelijke voetballer van HZVV 4 schuilt er dus nog een talent in deze levensgenietende Hoogevener.

Tijdens de Hoogeveense bedrijvencup is er een team samengesteld met voetballers, voornamelijk afkomstig van sv Pesse en HZVV. Met verzorgd voetbal werden de eerste wedstrijden eenvoudig gewonnen en al snel bleek dat Team Adis het ver zou kunnen schoppen. Na de poulefase werden onze vrienden van Baltussen Parket uitgeschakeld. We hoopten vooraf op een finale tussen Baltussen Parket en Team Adis, maar dat was ons helaas niet gegund. In de halve finale bleek uiteindelijke winnaar Autorijschool Hartman koelbloediger tijdens de strafschoppen reeks. De strijd om plek 3 werd uiteindelijk wel gewonnen, waardoor er beslag was gelegd op een mooie 3e prijs.

Zonder dat er een teamlid van Team Adis bij aanwezig was hebben de Team Adis shirts het tijdens het Bouwspecialist XXL toernooi in Pesse tot de halve finale geschopt. Met goed voetbal maakte het team, dat bestond uit een mix van spelers uit de hele Gemeente Hoogeveen, reclame voor Team Adis. Nadat de poulefase was overleeft werd de kwartfinale gewonnen, waardoor de halve finale een feit was. Helaas zat een finale er niet meer in. Met een uiteindelijke 4e plek is er echter toch een mooie prestatie neergezet.

Maar liefst 3 Team Adis teams namen deel aan het noordelijke voetvolley toernooi. 2 heren teams en 1 vrouwen team. Ondanks dat een hoge eindklassering uitbleef, hebben de spelers een erg leuke en sportieve dag gehad. Een leuke vermelding is het feit dat Team Adis Vrouwen 1 alle onderlinge wedstrijden tegen de aanwezige vrouwenteams hebben gewonnen. De volgende ronde werd niet gehaald, maar toch hebben de dames een topprestatie geleverd!

Deze maand hebben een aantal dames van het eerste elftal van HZVV afscheid genomen van de club. Lodewijk Danser, trainer van de dames was van mening dat de dames na alle inspanningen van afgelopen seizoen een goed afscheid verdienden. We wilden graag een bijdrage leveren aan dit afscheid en hebben shirts laten bedrukken die de dames doen herinneren aan een leuke tijd bij HZVV. Via deze weg wensen we de dames veel plezier bij hun nieuwe club en wensen we de dames van HZVV 1 heel veel succes in de 2e klasse!

Tijdens het beachvoetbal toernooi in de Maxx sports & events is Team Adis geëindigd op een 4e plek. Voetballen op zand was nieuw en het bleek al gauw dat het een wereld van verschil was met het voetballen op een (kunstgras) veld. Ondanks dat het team niet in de prijzen is gevallen, kan er terug worden gekeken op een leuk toernooi, waaraan we ook volgend jaar zeker weer mee zullen doen.