Tip: Team Adis en Team Koen gaan samenwerken

Team Adis en Team Koen gaan samenwerken

Gepubliceerd op: 3 september 2018 1 min lezen Koen

Team Adis en Team Koen gaan samenwerken

Maandag 3 september 2018 hebben Team Koen en Team Adis een officieel partnerschap gesloten. Team Adis was al geruime tijd op zoek naar een WordPress specialist om zeer nauw mee samen te kunnen werken. In Team Koen hebben wij een geschikte partner gevonden. Koen Leerentveld, eigenaar van Team Koen (van Capable4), bedient al vele toonaangevende bedrijven in de regio met een team van specialisten. Persoonlijk contact, snelheid en flexibiliteit zijn daarin de sleutelwoorden. Door de nauwere samenwerking met Team Adis kunnen nu grote stappen voorwaarts gezet worden om nog meer bedrijven in de regio naar online succes te helpen.

Het belang van een WordPress website

Don’t build it, adapt it! WordPress is een open source content management systeem (CMS), waarbij wereldwijd duizenden programmeurs werken aan thema’s en plugins. Team Koen is van mening dat een investering van een klant beter besteed kan worden aan de integratie van goede WordPress modules, dan het continu zelf ontwikkelen van functionaliteiten die al binnen het WordPress CMS aanwezig zijn.

In 2018 is ruim 30% van de websites al in WordPress gebouwd. Desondanks geloven nog steeds veel webbureaus heilig in hun eigen CMS, waarbij het wiel steeds opnieuw uitgevonden moet worden. De klant komt hierdoor voor grotere investeringen te staan en enorme doorlooptijden.

Veiligheid, beheer en updates

Over de veiligheid van WordPress zijn de meningen bij webbureau’s verdeeld. Uiteindelijk is geen enkel systeem veilig als het niet up-to-date is. Om die reden is het van groot belang dat het systeem veilig, stabiel en snel blijft. Dat lukt alleen met regelmatige updates van het CMS en de daarbinnen ingezette plugins. Dit is dan ook onderdeel van onze werkzaamheden en een absolute must voor een succesvolle website!

Snel schakelen om concurrentie voor te blijven

Ontwikkelingen en trends volgen elkaar in hoog tempo op en de online markt is continu onderhevig aan veranderingen. Indien een website hét verkoopkanaal is of hét kanaal om offerte aanvragen te genereren, dan is het cruciaal dat er snel geschakeld kan worden. Een nieuwe pagina, aanvraagformulier of calculatiemodule. Het moet snel, betaalbaar en vooral professioneel ontwikkelt worden om de concurrentie een stap voor te blijven. Helemaal als er doelgericht geadverteerd wordt en er flinke advertentiebudgetten gespendeerd worden.

Kun jij meer aanvragen gebruiken?

Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een intakegesprek van 15 minuten.