Tip: Team AdisNazareet.nl in nieuw jasje

Team AdisNazareet.nl in nieuw jasje

Gepubliceerd op: 10 september 2014 2 min lezen Adis Nazareet

Toen we (Adis & Matthijs) begin dit jaar hebben besloten om in de toekomst als partners verder te gaan hebben we direct onze naam veranderd naar Team AdisNazareet.nl. Het leek ons een goede naamsverandering omdat het woord ‘team’ in onze opinie staat voor samenwerken, mouwen opstropen en strijden naar een uiteindelijk doel. Het ultieme doel om regionaal een toonaangevend en vooruitstrevend online marketing ‘team’ te vormen van jonge marketeers met een frisse kijk op het vak. We ervaren echter dat velen struikelen over de naam Adis Nazareet. De naam blijkt moeilijker op te slaan dan een oer Hollandse naam als Jan Mulder of Kees Koster.

TEAM ADIS

Na enkele brainstormsessies, met onder andere de Canadese top- marketeer Evan Carmichael, hebben we gekozen voor een naamsverandering. We wilden de naam zo veranderen dat het makkelijk te onthouden is en het woord Team erin verwerkt zou worden. We hebben besloten om de naam te ‘versimpelen’ naar TeamAdis.nl. Vanaf 10 september 2014 gaan we dus als Team Adis door het leven.. Er is sprake van een kleine wijziging omdat alleen Nazareet wordt weggelaten. We hopen echter dat de versimpeling voldoende is om er voor te zorgen dat onze naam beter wordt opgeslagen.

Hulp gevraagd bij logo keuze

Bij de verandering van de bedrijfsnaam hoort uiteraard een verandering van het logo. We hebben drie concept versies van het logo ontworpen en bij het kiezen ervan vragen we om jullie hulp! Je kunt stemmen op één van deze logo’s. Je kunt stemmen via onze Facebook pagina, waar je het logo kunt kiezen dat volgens jou het meest geschikt is. Dit kan door A,B of C als reactie te vermelden.

Nieuwe website TEAMADIS.nl

Naast de naam en logo wijziging lanceren we begin oktober een vernieuwde website. We willen onze website niet alleen vernieuwen omdat onze bestaande website al drie jaar bestaat, maar willen hiermee ook aantonen dat met een open source systeem zoals WordPress snel en gemakkelijk een website te bouwen is met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Het gebruik van een open source systeem zoals WordPress heeft de volgende voordelen:

  • Het is een Universeel systeem, wat er voor zorgt dat veel mensen er mee kunnen werken en je dus niet vast zit aan een CMS systeem dat ontwikkeld is door een zeker bedrijf.
  • De gratis frameworks en thema’s zijn ontwikkeld door mensen over de hele wereld. In veel gevallen gratis thema’s in andere gevallen (eenmalig) aan te schaffen voor 30 tot 90 euro.
  • De websites zijn snel en relatief eenvoudig te ontwikkelen.
  • De websites hebben een snelle laadtijd en zijn zoekmachine vriendelijk.
  • De websites zijn responsive dus uitstekend te bekijken vanaf tablet en smartphone.
  • Parallex scrolling is mogelijk. Parallex scrolling is een nieuw begrip en het best als volgt uit te leggen; Je rijdt op een snelweg vanuit Hoogeveen naar Barcelona. Onderweg op de Route de soleil zie je in de verte naast je een hooggebergte. De paaltjes naast je zoeven snel voorbij. De bomen tussen jou en de bergen zoeven al veel langzamer voorbij en de bergen zie je haast niet bewegen. Dit is parallex scrolling. Het feit dat ieder element op je website zijn eigen snelheid heeft. 

De komende weken gaan we hard werken om de nieuwe website in orde te maken. Alvast bedankt voor het uitbrengen van je stem!