Tip: Trots kracht en blijdschap HZVV E4

Trots kracht en blijdschap HZVV E4

Gepubliceerd op: 8 juli 2015 1 min lezen Adis Nazareet

Een eenheid. Eén team dat samen een prestatie van formaat heeft geleverd. Trots, kracht en blijdschap met een bijzonder zoete smaak naar meer. De beker en het schitterende roodwitte tenue. Een scheenbeschermer dat boven een kous uitkomt. Passie. De kampioensfoto van HZVV E4 heeft het allemaal. Toen we de foto op de Facebook Timeline van HZVV voorbij zagen komen wisten we het meteen. Deze foto krijgt een mooie plek op ons kantoor. Als grote canvas aan de muur. Samen Presteren. E4 bestaat net als het ideaalbeeld van Team Adis uit een mix van individuen met ieder een eigen kwaliteit. Alleen door de verschillende kwaliteiten optimaal te benutten kunnen er topprestaties geleverd worden. E4 is ons voorbeeld.

Hobbyist

Eduard Knol, de maker van de foto, fotografeert in eerste instantie puur hobbymatig. Zodra hij de deur uit gaat voor een middag op het voetbalveld of een mountainbike tocht door de natuur, gaat de camera mee. Naast HZVV E4, ligt de focus bij natuur- en portretfotografie. Mede door een drukke baan en zijn fulltime vaderschap is een professionele loopbaan als fotograaf momenteel nog niet aan de orde. Wél vindt Eduard het leuk om te laten zien wat hij in huis heeft. Door veelvuldig foto’s de wereld in te schieten op bijvoorbeeld zijn Facebookpagina en de website/tijdschrift Zoom laat hij graag zijn werk zien. Ondanks dat de focus nóg niet ligt op een professionele carriere, staat hij altijd open voor een leuke opdracht.

Betrokken HZVV’ers

Zelf was Eduard een basketballer, maar toen zoon Jessie aangaf te willen voetballen, vormde dit geen enkel probleem. Drie jaar geleden is Jessie begonnen in de F9 en via F3 belandde hij vorig jaar in E4. Komend seizoen wordt het team opgesplitst en vertegenwoordigt Jessie samen met een paar vrienden uit zijn huidige team de E3. Vader en zoon zijn veelvuldig aanwezig op het Bentinckspark en naast de voetbalwedstrijden, worden ook andere georganiseerde activiteiten regelmatig bijgewoond.

De E4 Foto

Op het moment dat we de foto ontdekten, hebben we besloten contact op te nemen met Eduard. We vroegen hem of we de foto een plekje mochten geven in ons nieuwe kantoor. Vol trots kregen we een ‘ja’. We besloten om E4 iets terug te geven. To be continued!