Tip: Waarom meelopen met Team Adis en hoe beviel het Hofsep?

Waarom meelopen met Team Adis en hoe beviel het Hofsep?

Gepubliceerd op: 24 juli 2015 1 min lezen Adis Nazareet

Je studeert aan de Hanze Hogeschool en na een jaar ploeteren voor de studie Software Engineering heb je zomervakantie. Wat doe je dan? Vakantie vieren? ‘Nee!’, dacht Hofsep Zakharyan. ‘Ik ga met Team Adis meelopen en kijken of het ondernemerschap iets is voor mij’. Naast zijn baan bij het Balkanrestaurant Ohrid had Hofsep nog wel een gaatje in zijn agenda.

Ik vond het leuk om meer inzicht te krijgen in hoe het er precies aan toe gaat binnen Team Adis en hiernaast iets meer ‘feeling’ te krijgen voor online marketing en het ondernemerschap.

Voorafgaand aan de meeloop stage heb ik mezelf voorbereid door me te verdiepen in online marketing. Mijn focus lag echter bij het ondernemen, hier heb ik bovengemiddelde interesse in en in de toekomst sluit ik een eigen onderneming niet uit. Ik heb al wel enige ervaring met ondernemen, maar vooral het theoretische deel vanuit de boeken. Ervaring in de praktijk ontbrak nog.

Verantwoordelijkheden bij Team Adis

Het leukste van de week bij Team Adis vond ik de verantwoordelijkheden die ik kreeg. Zo heb ik een opdracht voor een klant gekregen om rendementen vanuit een bepaalde campagne te meten en analyseren. Hiermee werd mijn waarde benut en deed ik mijn werk met plezier. De werkzaamheden waren absoluut voor herhaling vatbaar.

Diegenen die dezelfde doelen voor ogen hebben als ik, raad ik absoluut een soortgelijke ‘meeloopweek’ aan. Je wordt ‘on the spot’ gezet om een beter beeld te krijgen van het ondernemerschap. Zowel de voordelen als de nadelen van het vak worden hierin duidelijk. Als je na een week nog steeds van mening bent dat je een geboren ondernemer bent, dan ben je het ook!

Ik zou in de toekomst absoluut bepaalde werkzaamheden willen uitvoeren en hiermee onderdeel uit te maken van Team Adis. Het was een mooie ervaring. Veel leermomenten, leuke herinneringen en voor mij ‘dé start’ van het leven wat ik wil.

Hofsep! Namens Team Adis, bedankt voor je gewaardeerde bijdrage en gezelligheid! Succes met de studie en je plannen in Canada! En we’ll keep in touch!