Tip: Wat moet er op de CDA agenda voor Hoogeveense ondernemers?

Wat moet er op de CDA agenda voor Hoogeveense ondernemers?

Gepubliceerd op: 10 januari 2014 0 min lezen Adis Nazareet

Wat zou er naar jouw mening als Hoogeveense ondernemer op de agenda van het CDA moeten komen te staan?

Een aantal dagen terug ontving ik een email met een bijgevoegd pdf bestand van een bekende CDA lid met daarin de vraag:  Wat zouden wij als CDA in Hoogeveen de komende 4 jaar voor ondernemers op de agenda moeten zetten?

Dit is uiteraard iets wat ik heel graag wil gaan beantwoorden, maar ik ben ook zeer benieuwd wat jullie als mede-ondernemers uit Hoogeveen hier op zouden antwoorden. Dus mijn vraag aan jullie is:

Wat vind jij dat het CDA op de agenda moet zetten voor ondernemers uit de regio Hoogeveen?

Ik zou het zeer leuk vinden als je je mening hier of per email aan mij door geeft. Ik zal alle relevante antwoorden doorgeven en hopelijk kunnen we zo met z’n allen een verschil maken voor Ondernemend Hoogeveen!

Wat ik persoonlijk hierop te zeggen heb horen jullie volgende week in wederom een video blogpost.

Ik zie je reactie graag tegemoet!