Tip: Het is weer dierendag!

Het is weer dierendag!

Gepubliceerd op: 4 oktober 2016 1 min lezen Adis Nazareet

Dierendag met Google

Je kent het wel, het is 4 oktober en dat betekent wereld dierendag. Alle dieren worden in het zonnetje gezet. Niet alleen krijgen ze vandaag een beetje extra aandacht, ook krijgen ze wat lekkers of zelfs een cadeautje!

Nu zijn wij bij Teamadis natuurlijk vooral gespecialiseerd in online marketing en niet zo zeer in dieren. Toch hebben wij met Matthijs en Adis twee echte hondenvrienden. Waar Matthijs momenteel vier honden in huis heeft, ja vier, loopt Adis al jarenlang een rondje met zijn hond. Via die ‘route’ kwamen wij gisteren op het idee om de hond van Adis eens uit te nodigen op ons kantoor. En zo geschiedde het, Google kwam op bezoek bij Teamadis en mocht ervaren hoe wij met Google werken en wat er allemaal mogelijk is met Google.

Op het eerste gezicht leek Google niet erg geïnteresseerd in Google maar na wat uitleg van Adis viel ook Adis zijn eigen Google voor Google. Verder vond hij het maar saai op het kantoor, vandaar dat Adis hem al snel weer naar huis bracht. Toch hopen wij dat Google een heerlijke verwendag heeft gehad op ons kantoor! Zet daarom je hond, kat, muis, vogel of ander dier vandaag eens heerlijk in het zonnetje, net zoals Google!

En ja, die hond van Adis heet echt Google…

Iedereen een mooie dierendag gewenst!