Tip: De Muzikant

De Muzikant

Gepubliceerd op: 21 december 2018 1 min lezen Adis Nazareet

Het is bijna kerst, de tijd van gezelligheid, sfeer en.. lekker eten! Hoe ziet jouw planning er uit? Organiseer je thuis een kerstdiner of ga je toch liever uit eten? Mocht je voor dat laatste gaan, dan moet je uiteraard op tijd een leuk restaurant vinden.

Gezellig uit eten

Een gezellig restaurant tijdens deze kerstdagen is De Muzikant, met vestigingen in Emmen, Hoogeveen en Assen. Hier kun je talloze gerechten bestellen, gebaseerd op muzikale top artiesten. Ga jij voor het gerecht van Bob Marley of toch Pink Floyd? Via de website kun je eenvoudig reserveren. De kerstdagen voor dit jaar zitten helaas al vol, zet daarom alvast een notitie in je agenda voor volgend jaar! Een keer tussendoor is natuurlijk ook super gezellig:)

Google Ads Kansberekening

Voorafgaand aan ieder Google Ads project maakt Rockwise een kansberekening. In deze calculatie wordt het online zoekvolume voor de betreffende producten/diensten ingeschat en de klikprijzen bepaald. Deze cijfers worden afgewogen tegen de huidige prestaties van de website, waardoor er een realistische inschatting kan worden gemaakt van de kans van slagen van het project.

Search campagnes

De Muzikant heeft vestigingen in Assen, Emmen & Hoogeveen. Voor elke locatie is er één campagne ingezet. Binnen elke campagne wordt er geadverteert op zoekwoorden m.b.t. de eigen naam (branding), maar daarnaast op meer algemenere termen zoals bijvoorbeeld ”uit eten Hoogeveen”. Als er concurrentie op jouw naam aanwezig is, wil je uiteraard ook zelf vertoond worden boven deze advertenties. Daarnaast wil je in de ”picture” komen als mensen uit eten willen, in jouw locatie.

Google Ads Remarketing

Er zijn ongetwijfeld mensen die een X aantal dagen, voordat zij uit eten gaan Googlen naar bijvoorbeeld ”uit eten”. Ze klikken op je advertentie, en ondernemen vervolgens geen actie. Een paar dagen later, vlak voor de specifieke datum willen ze de doorslag geven. Op dat moment is het zeer interessant, om weer in de zoekresultaten naar boven te komen. Dit kan worden gedaan met behulp van de zogenaamde ”remarketing” advertenties.