Tip: Deskundig Scheiden

Deskundig Scheiden

Gepubliceerd op: 31 mei 2018 1 min lezen Koen

Deskundig Scheiden

U heeft ongetwijfeld mensen om zich heen die gescheiden zijn. Misschien heeft u hier ook zelf ervaring mee. In beide gevallen weet u dat het geen eenvoudig proces is. Beide partijen moeten tot een compromis komen, zonder dat bijvoorbeeld de kinderen er hinder van ondervinden. Om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen, kunt u terecht bij partijen die hulp bieden bij een scheiding.

Ervaren echtscheidingspraktijk

Een echte specialist in het begeleiden van scheidingszaken is Margriet Steenbergen, met haar bedrijf “Deskundig Scheiden”. Margriet weet met al haar ervaring in de advocatuur (en als Scheidingsmakelaar), als geen ander hoe je op een juiste manier een scheiding begeleidt. Tenslot niet geheel onbelangrijk, is dat Margriet oog heeft voor zowel ouders als kind.

Google Ads Kansberekening

Voorafgaand aan ieder Google Ads project maakt Rockwise een kansberekening. In deze calculatie wordt het online zoekvolume voor de betreffende producten/diensten ingeschat en de klikprijzen bepaald. Deze cijfers worden afgewogen tegen de huidige websiteprestaties, waardoor er een realistische inschatting gemaakt kan worden van de kans van slagen van het project.

Scheidingen door heel Drenthe & Overijssel

Deskundig Scheiden heeft verschillende locaties in Drenthe en Overijssel. Om de juiste doelgroep te bereiken wordt er per locatie een gerichte Search campagne ingezet.

Een bezoeker uit Hoogeveen krijgt een advertentie te zien, waarin de plaats “Hoogeveen” terugkomt. Vervolgens wordt men doorgestuurd naar een landingspagina over de dienstverlening in de plaats Hoogeveen. Deze landingspagina is dus specifiek gericht op de bezoekers uit Hoogeveen en de plaatsen rondom Hoogeveen.

Hoe beter de advertentie inhoud en de informatie op de landingspagina aansluit bij de zoekopdracht, hoe beter de kwaliteitsscore wordt. Een betere kwaliteitscore betekent lagere kosten per klik en dus lagere kosten per aanvraag!

Door het inzetten van de campagnes op locatiebasis, is het zeer overzichtelijk hoe iedere plaats presteert en in welke plaatsen er ruimte ligt voor groei. Ook nieuwe locatie uitbreidingen kunnen snel in kaart worden gebracht, door middel van een onderzoek met de, voor Rockwise, beschikbare tools.

Margriet bij haar nieuwe pand in Emmen