Tip: Eurohill

Eurohill

Gepubliceerd op: 26 oktober 2018 1 min lezen Adis Nazareet

Bijna dagelijks wordt er wel ergens in Nederland een bedrijf getroffen door brand of inbraak. Iets wat rampzalige gevolgen kan hebben. Echter zijn er ook manieren om de kans op beiden zo klein mogelijk te maken, in de vorm van brand- en inbraakbeveiliging.

De expert in beveiligingssystemen

Een echte expert in beveiliging van jouw bedrijfspand is Eurohill. Het bedrijf helpt al vele jaren bedrijven met het beveiligen van hun pand. Dit doen ze in de vorm van het leveren van systemen voor brand-, inbraak- en terreinbeveiliging.

Google Ads Kansberekening

Voorafgaand aan ieder Google Ads project maakt Rockwise een kansberekening. In deze calculatie wordt het online zoekvolume voor de betreffende producten/diensten ingeschat en de klikprijzen bepaald. Deze cijfers worden afgewogen tegen de huidige prestaties van de website, waardoor er een realistische inschatting kan worden gemaakt van de kans van slagen van het project.

Search campagnes

Voor Eurohill worden er specifieke zoekwoordcampagnes ingezet per dienst/product. Daarnaast wordt er ook weer onderscheid gemaakt tussen de verschillende locaties, waar de diensten worden afgezet. Zo krijgt men zeer gerichte zoekwoordcampagnes te zien, zoals hieronder valt te zien.

Voor elke campagne wordt er een specifieke landingspagina ingezet, die gericht is op de betreffende locatie. Door zowel “brandbeveiliging” als “Rotterdam” te laten terugkeren in de advertentie en landingspagina worden er hogere kwaliteitsscores behaald. Dit zorgt uiteindelijk voor meer aanvragen en lagere kosten.

De inzet van Remarketing

De keuze voor een beveiligingssysteem maakt men in veel gevallen niet van de één op andere dag. Hier gaat vaak enige tijd overheen. Om toch in de ”picture” van de doelgroep te blijven, worden er remarketing advertenties ingezet. Bezoekers die de site al eens hebben bezocht, zien nogmaals een advertentie van Eurohill voorbij komen.