Tip: Style4Walls

Style4Walls

Gepubliceerd op: 5 oktober 2018 1 min lezen Adis Nazareet

Behang met een patroontje er in, de muur in een warme kleur sauzen of ga jij toch voor iets spectaculairders? Dat laatste? Dan zijn hout- of steenstrips wellicht iets voor jou. Deze trend zet de laatste jaren flink door en inmiddels heeft dan ook menig huishouden minstens één muur voorzien van deze trendy strips.

De specialist in muurstrips

Een echte specialist in steen- & houtstrips vind je in Maastricht, daar zit Style4Walls gevestigd. Het bedrijf beschikt over een zeer groot aanbod muurstrips van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. De gave muurstrips van Style4Walls hangen niet alleen bij de Nederlandse huishoudens aan de muur. Het bedrijf is immers ook al enige tijd actief in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk & Het Verenigd Koninkrijk.

Google Ads Kansberekening

Voorafgaand aan ieder Google Ads project maakt Rockwise een kansberekening. In deze calculatie wordt het online zoekvolume voor de betreffende producten/diensten ingeschat en de klikprijzen bepaald. Deze cijfers worden afgewogen tegen de huidige prestaties van de website, waardoor er een realistische inschatting kan worden gemaakt van de kans van slagen van het project.

Google Shopping Campagnes door Europa

Voor Style4Walls zetten wij allereerst Shopping campagnes in verspreid over de verschillende landen. Deze shopping campagnes hebben we opgesplitst in een algemene campagne en één die zich uitsluitend richt op de terugkerende bezoekers. Muurstrips is een product, waar mensen vaak enige bedenktijd nodig voor hebben. Past het wel bij mijn muur? Hoeveel moet ik er hebben? Voor welke kleur ga ik? Dit maakt het gebruik van de Shopping campagne gericht op terugkerende bezoekers zeer interessant.

Search campagnes

Naast het inzetten van Shopping campagnes, worden er ook Search campagnes gebruikt voor het promoten van de producten. Deze search campagnes richten zich voornamelijk op de diverse merken steen- & houtstrips, zoals hieronder valt te zien. Ook voor de zoekadvertenties geldt weer, dat het richten op de terugkerende bezoekers d.m.v. remarketinglijsten een positieve impact heeft op het aantal verkopen.

Het toepassen van Remarketing

Het toepassen van Remarketinglijsten speelt voor zowel de Shopping- als de Search campagnes een belangrijke rol. Aangezien het een product betreft, waarbij mensen niet direct de knoop doorhakken. Je geeft mensen de tijd om na te denken om ze vervolgens alsnog weer te laten terugkeren op jouw site.