Tip: Interview Frits van der Veen: "De doelstellingen die Herqua Sports stelt, worden tot nu toe behaald."

Interview Frits van der Veen: “De doelstellingen die Herqua Sports stelt, worden tot nu toe behaald.”

Gepubliceerd op: 7 december 2020 1 min lezen Matthijs Beumer

Familiebedrijf Herqua Sports

Herqua Sports is echt een familiebedrijf. We bestaan inmiddels veertig jaar. In die jaren zijn we een aantal keren verbouwd en verhuisd. Op dit moment zitten we in Hoogeveen op een centrale plek in het centrum. We hebben in het pand drie verdiepingen. Op de begane grond hebben we fashion, sneakers en een kinderafdeling. De eerste verdieping is onze outdoor afdeling met onder andere ski-en snowboardartikelen. De bovenste verdieping is onze outlet.

Dagelijkse leiding

Ik ben Frits van der Veen. Het afgelopen jaar ben ik samen met mijn zus in dit bedrijf gestapt. Eerst heb ik een aantal jaar voor andere bedrijven gewerkt, maar nu de uitdaging aangegaan om Herqua Sports voort te zetten. Mijn affiniteit ligt echt bij online. Hiervoor heb ik bij online bedrijven gewerkt. Mijn functie nu is het verder opzetten van online activiteiten. Dan heb je nog de dagelijkse leiding, hierbij ondersteunt mijn zus. Samen met het team doet zij het inkoopvlak.

Online verkoop door heel Nederland en België

De service die Rockwise aanbiedt, sluit aan op onze twee strategieën. Enerzijds is dit het binnenhalen van klanten hier in de winkel. Dit doen we door bijvoorbeeld campagnes op te zetten in een straal van 40 km om onze winkel. Die klanten proberen we fysiek naar onze winkel te halen. Aan de andere kant proberen we klanten op onze website te krijgen. Dit doen wij door heel Nederland en sinds kort in België. Hierbij proberen we onze klanten die onze website bezoeken te laten converteren door ze een product te laten kopen.

De doelstellingen worden behaalt

Wij werken sinds 2018 samen met Rockwise. Voorheen gewerkt met een andere partij, maar uiteindelijk voor Rockwise gekozen omdat het goed voelde. Het voelt nog steeds goed. De korte lijnen en het snelle schakelen maakt Rockwise een betrokken partij. We zijn zeer tevreden met de samenwerking. De doelstellingen die Herqua stelt, worden tot nu toe behaald en we sturen bij indien nodig. We zitten er kort op door ons wekelijks contact. Tot nu toe gaat het heel goed.

Waarom rocken met Rockwise? Heb je een website met bezoekers? Dan is dat leuk, maar wil je van je bezoekers ook klanten maken? Dan is het zeker handig om met Rockwise in zee te gaan